Interview med Youtube fænomenet Tyler Ward

Vi har her på Poplish haft æren af (som de første danskere), at få et interview med den amerikanske sanger Tyler Ward som startede sin karriere på Youtbe. Siden starten er der løbet meget vand under broen, og han har i dag 360 millioner views på Youtube og har været på verdensturné 2 gange (hvor han begge gange har besøgt Danmark).

Din karriere startede (ligesom som mange andre kunstnere nu til dags) ved at lave covers på Youtube. Havde du nogensinde troet at det ville kunne bringe dig så langt?
Jeg havde aldrig troet at, det, at lave covers på Youtube ville få fører mig dertil hvor jeg er i min karriere i dag. Det har været et fantastisk springbræt og en god måde at få mere af mit eget musik ud og derved vise mine fans hvem jeg virkelig er.

Du er ikke signed på hos et selskab. Har nogensinde overvejet at blive det?
Jeg har faktisk lige underskrevet min første pladekontrakt med Sony i Europa. Jeg er virkelig spændt på, at skulle arbejde sammen med dem, og få mere af min egen musik ud til flere mennesker i Europa.

Hvor gammel var du da du startede med at spille music?
Jeg startede med at spille musik sammen med min mor i den lokale kirke da jeg var 13 år gammel.

Hvordan fik du kontakt til alle dine “venner” som du laver covers med?
Jeg elsker at producere for andre artister, og jeg startede for det meste med, at arbejde med dem på sociale medier og ellers kendte jeg dem i forvejen. Jeg har virkelig været heldig med at finde så mange talentfulde mennesker rundt omkring.

Hvad kan du bedst lide? At lave covers eller skrive/producere dine egne sange?
Jeg elsker måden hvorpå et cover kan skabe en forbindelse med en du aldrig har mødt før. Men jeg elsker også at lave mit eget musik. Det er da også det jeg er mest passioneret med.

Hvilken er din yndlingssang lige nu?
Jeg elsker Image DragonsRadioactive” og RihannasStay“. De sange er virkelig rørende!

Hvis du ikke kunne leve af at spille musik. Hvad tror du så du ville lave?
Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg så ville. Men jeg ville nok være skolelærer ligesom min mor, far og bror er.

Hvilken af dine covers synes du selv beds tom?
Jeg er virkelig glad og stolt over hvordan “Payphone” og “Somewhere With You“, endte med at blive.

Hvis du kunne vælge én artist, at lave en sang sammen med I fremtiden. Hvem ville du så vælge?
Jeg ville helt klart vælge Ed Sheeran. Den mand er virkelig fantastisk!

Hvad kan vi forvente os af Tyler Ward I 2013?
En masse nyt musik, og forhåbenligt noget tour. – Jeg vil rigtig gerne prøve at optræde steder hvor jeg endnu ikke har været.

Hvor ser du dig selv om 5 år?
Om 5 år håber jeg på at lave mere af mit eget musik og på den måde kunne få skabt kontakt med mine fans gennem musikken.

Vi siger mange, mange tak til Tyler for hans tid og så glæder vi os ikke mindst til, at hører en masse god musik fra ham i fremtiden!

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.